Det här är vi!

HELLO rekrytering är en förgrening av HELLO kommunikationsbyrå AB. I vårt arbete möter vi ofta olika utmaningar kopplat till rekrytering när vi arbetar tillsammans med våra kunders rekryteringskampanjer och arbetsgivarvarumärken. Problem vi tillsammans med vårt team vill lösa för att förenkla för dig som kund. Här är vi!

HELLO rekrytering_vit

Möt teamet

Vårt team består av projektledare med bred kompetens och erfarenhet från rekrytering. Detta tillsammans med kommunikatörer som vet hur man når ut, formulerar budskap och bygger ett starkt arbetsgivarvarumärke.

kjellarne

Kjell-Arne Edvinsson
Lång bakgrund inom näringslivet, erfaren organisationsutvecklare och trendspanare. Van att driva effektiva processer, resultatinriktade projekt och delta vid rekryteringar.

Telefon: 070 974 09 11
kjellarne@hellorekrytering.se

 

tommy

Tommy Wallin, projektledare.
Över 20 års erfarenhet kring arbetsmiljö, personal, rekrytering och ledarskap inom offentlig verksamhet på Arvika kommun. Även arbetat som konsult i privat företag med personalfrågor.

Telefon: 070 321 18 88
tommy@hellorekrytering.se

 

Jossa_webbl

Josefin Wallin, kommunikation
Kommunikatör med erfarenhet från kommunikation- och kampanjarbete samt att arbeta med arbetsgivarvarumärke för såväl företag som offentlig verksamhet.

Telefon: 073 820 45 77
josefin@hellokommunikation.se

Chrille_webb

Christofer Olsen
Film och animering.

christofer@hellokommunikation.se

Katten_normal

Katrin Luthander
Grafisk design, webb och visuell kampanjutformning.

katrin@hellokommunikation.se

pernilla

Pernilla Säfström
Kommunikatör

pernilla@hellokommunikation.se

"Rätt människa till rätt plats"